Nieuwe video: Tujamo – Booty Bounce

De Duitse producer Tujamo ken je waarschijnlijk nog van ‘Delirious (Boneless)‘ uit 2013. Nu is hij terug met de nieuwe housetrack ‘Booty Bounce’. En de bijbehorende videoclip is nu te bekijken.

Terwijl we 2014 al als ‘jaar van de kont’ hadden bestempeld – met dank aan singles als Anaconda, Shake It Off en Wiggle – komt Tujamo nu pas met een nummer om je billen op te shaken. Een tikkeltje mosterd na de maaltijd is het wel, maar goed de kont raakt natuurlijk nooit echt ‘uit’. En dus zien we ook in deze clip volop schuddende en trillende derrières. In alle kleuren en formaten. In het luchtledige, langs een visnet en soppend tegen een glazen wand. Creatief, nietwaar? Een ode aan het achterwerk, zullen we het maar noemen.

En de muziek? Ook de muziek klinkt een tikkeltje 2014, eerlijk gezegd. Electro-house met een vrij clichématige opbouw en drop. Erg voorspelbare effectjes ook. Zeker, het is best lastig om stil te blijven zitten als Booty Bounce voorbijkomt, maar het is beslist geen nummer dat je speciaal aanvraagt bij de DJ. Hij komt waarschijnlijk het beste tot zijn recht tijdens een pittige workout in de sportschool.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>