Nieuwe video: Justin Bieber – What Do You Mean

Enigszins onaangekondigd heeft Justin Bieber een nieuw nummer én nieuwe videoclip uitgebracht. What Do You Mean? is de voorlopig van een gloednieuw album, dat nog dit jaar zal verschijnen. 

Regisseur Brad Furman kreeg de opdracht om met dezelfde ingrediënten van een gebruikelijke Bieber-clip (vrouwelijk schoon, shirtloze scènes, zwoel in de camera kijken) eens iets anders te doen. Als blauwdruk dient de film The Game met Michael Douglas, waarbij je als kijker door de vele plotwendingen niet meer weet in hoeverre er een spelletje gespeeld wordt. Zoveel plotwendingen komen er hier natuurlijk niet aan te pas, maar door de in scène gezette ontvoering word je toch even op het verkeerde been gezet. En verder is er uiteraard nog genoeg ruimte voor het vrouwelijke schoon, de shirtloze scènes en het zwoel in de camera kijken.

En de muziek? Ik denk dat Justin Bieber met deze muziek zijn comfort zone redelijk gevonden heeft. We weten allemaal dat hij niet de beste zanger is, maar in dit soort nummers is dat niet storend. Het gehijg blijft ook binnen de perken. Als zijn nieuwe plaat klinkt als deze door panfluit gestuwde voorloper kan dat best eens een behoorlijke hit gaan worden.

Lees ook: Jack Ü / Justin Bieber – Where Are Ü Now

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Justin Bieber – What Do You Mean

 1. Niels

  ”Enigszins onaangekondigd” ???

  Hij was het al een maand aan het aankondigen dat dit er aankwam. Allerlei bekende/beroemde mensen hebben zijn nummer aangekondigd via zijn Instagram. Van ondere andere Britney Spears tot Ariana Grande tot Miley Cyrus tot Ellen DeGeneres.

    /   Reply  / 
  1. Arvid Auteur

   Dat was sarcastisch :P

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>