Nieuwe video: Justin Bieber – Sorry

Het had eigenlijk de grote dag moeten worden van Justin Bieber; na het succes van What Do You Mean wilde hij de opvolger groots lanceren, maar daar werd even een stokje voor gestoken. Adele maakte gisteren bekend haar comeback-single op dezelfde dag te lanceren (daarover straks meer!) en dus zal alle aandacht daarop gevestigd zijn. Justin heeft de videoclip dan ook maar halsoverkop online gezet.

Bieber zelf schittert overigens door afwezigheid in deze clip. Beslis zelf maar of dat positief of negatief is. Hiermee geeft hij alle ruimte aan de danscrews Royal Family en Request, die met succes aan een seizoen van America’s Best Dance Crew hebben meegedaan. De groepen bestaan uit louter vrouwen, die zich in kekke outfitjes door het beeld manoeuvreren. De choreografie, van de hand van Parris Goebel, is schokkerig, energiek en over-de-top. En misschien heeft Justin zich wel stiekem als vrouw verkleed en staat hij net zo hard mee te twerken.

En de muziek? Justin en Skrillex hebben natuurlijk ook al samengewerkt voor Where Are Ü Now, en ook de productie van Sorry komt van diens hand. Het is dus wederom lekker hoekig geproduceerd, en Justin zingt tegenwoordig met wat meer valse lucht waardoor het niet meer zo pieperig klinkt. (Sommigen noemen het “zwoel”, maar dat vind ik te ver gaan). Het klinkt wel weer als een degelijke clubhit. En het is sowieso knap dat Justin zijn carrière weer om de muziek laat draaien.

Lees ook: Justin Bieber – What Do You Mean

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>