Nieuwe video: The Chainsmokers – Waterbed

The Chainsmokers kennen we natuurlijk vooral van de internethit #Selfie, dat precies op het juiste moment kwam. Hierna heeft het Amerikaanse duo nog wat pogingen gedaan om dat succes te evenaren, maar geen enkele single sloeg aan. Waterbed is de meest recente poging. 

Een jongeman ligt met een gebroken been in bed, terwijl er in zijn mansion een enorm feest gaande is. Een typische Amerikaanse poolparty nog wel. Om toch wat van de schaars geklede dames mee te krijgen besluit hij zijn puppy een camera om te hangen en op pad te sturen. Wat volgt is precies zo banaal en seksistisch als je wellicht al vermoedde. Het beeld vult zich al snel met tientallen derrières in te krappe bikini’s. Het volledige gebrek aan humor – leedvermaak daargelaten – maakt het allemaal nog vervelender.

En de muziek? Maar misschien mogen we ook niet meer verwachten bij een nummer dat voor het grootste gedeelte bestaat uit de zin “Make that ass shake like a waterbed”. Met het enorme aanbod aan EDM- en housemuziek dat er wekelijks verschijnt denk ik dat ik The Chainsmokers voortaan maar links laat liggen. #Selfie was duidelijk een toevalstreffer.

Lees ook: The Chainsmokers – Kanye

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>