Nieuwe video: Major Lazer / Wild Belle – Be Together

De nieuwe single van het album Peace Is The Mission van Major Lazer is Be Together, een samenwerking met het Amerikaanse duo Wild Belle. De videoclip is geregisseerd door Alan Del Rio Ortiz.

Het ene moment zit Natalie Bergman (van Wild Belle) achterop de motor van haar lief en lacht het leven haar tegemoet, het volgende loopt ze vooraan in een rouwstoet met een bos rozen. Je voelt al snel dat deze twee verhaallijnen bij elkaar uit gaan komen, en daardoor voelen de scènes vol vrijheid, avontuur en levenslust meteen een beetje wrang. Het uiteindelijke ongeluk krijgen we niet te zien, maar wel de losse onderdelen op het asfalt, de rookwolken en de roerloze lichamen. Hartverscheurend als Nathalie dan ‘Someday soon we’ll be together’ zingt.

En de muziek? Wat een aparte stem heeft die vrouw! Major Lazer en Wild Belle brengen hier volgens mij het beste in elkaar naar boven. Ik heb meteen ook maar wat materiaal van het duo opgezocht – bijvoorbeeld deze – en dat is ook een prettige mix van een heleboel stijlen. Maar de kenmerkende beats van Major Lazer voegen echt nog wat toe.

Lees ook: Major Lazer / Ellie Goulding – Powerful 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>