Nieuwe video: Brooke Candy – Happy Days

Brooke Candy is terug met een nieuwe single, een commerciëler geluid én een nieuw uiterlijk. De videoclip voor Happy Days is geregisseerd door Renata Raksha.

Als de ronkende beat van het nummer begint en je beelden te zien krijgt van een naderende storm, verwacht je een gitzwarte clip. Maar na die veelbelovende start is het vooral heel veel Brooke Candy dat je krijgt voorgeschoteld. In drie totaal uiteenlopende verschijningsvormen – van engelachtig tot dragqueen – bespeelt ze de camera. En dat is het wel zo’n beetje. Leuk voor een fotoshoot misschien, maar als clip had hier meer ingezeten. Zeker als je het vergelijkt met haar veelal rauwe voorgaande clips.

En de muziek? Zoals ik hierboven al aangaf heeft Brooke Candy zich een commerciëler geluid aangemeten. Dit soort dingen deed ze hiervoor. En dit. Daarmee vergeleken is Happy Days een oase van rust. Is Brooke getemd? Of voelt ze momenteel gewoon meer voor zingen dan voor rappen? Persoonlijk vind ik het wel verfrissend, maar ik vermoed dat haar fans minder blij zijn.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>