Nieuwe video: Kodaline – Love Like This

Kodaline heeft het aan de stok met heel veel verschillende vrouwen.

Waarom kijken? Omdat dit een pure videoclip is, die het gevoel van de opzwepende folkmuziek alleen maar versterkt. De band staat te spelen in een rokerige pub, wanneer er een vrouw met een verjaardagstaart op hen komt aflopen. Vervolgens slaat ze frontman Stephen Garrigan keihard in zijn gezicht. En dat is slechts het begin van vele boze dames met losse handjes. De mannen – die waarschijnlijk een tikkeltje te veel hebben genoten van alle vrouwelijke aandacht – krijgen er in ieder geval flink van langs!
Waarom niet kijken? De bandleden gaan wel erg nonchalant om met de afranselingen. Alsof alle vrouwen zich laten gebruiken en zich daar vervolgens enorm over aanstellen. Bovendien is dit verkapte grootspraak: zóveel knappe vrouwen die stuk voor stuk voor de charmes van de bandleden zijn gevallen.
Wie steelt de show? Stephen Garrigan en zijn donzige onverwoestbare kapsel.
En de muziek? Een harmonieus liedje dat je meteen mee kunt neuriën. Deze muziek toont grote vergelijkingen met Mumford and sons, de band die vorig jaar de wereld veroverde. En met liedjes als Love like this kan het niet lang meer duren voordat Kodaline hetzelfde overkomt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>