Nieuwe video: Maître Gims – Laissez Passer

De nieuwe single van de Frans-Congolese artiest Maître Gims heet Laissez passer. De officiële videoclip is nu te bekijken.

Voor de clip, die is opgenomen in Marokko, heeft Maître een deel van zijn familie opgetrommeld. De groep mannen trekt selfies voor een zonsondergang en knipt met hun vingers aan een vergadertafel. De clip moet het vooral hebben van de fraaie omgeving. Van enige symboliek, zoals bijvoorbeeld in zijn videoclip voor Zombie, is hier geen sprake.

En de muziek? Ook al versta je het wellicht niet, Maître Gims weet zijn teksten te verpakken in catchy deuntjes. Laissez Passer is lang niet zo sterk als J’me Tire of Est-ce que tu m’aimes, en er zijn deze keer ook wel erg veel bewerkingen over zijn stem heengegaan, maar toch luistert het lekker weg.

Lees ook: Maître Gims – Zombie

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>