Nieuwe video: Morrison – What We Do Best

Morrison is de nieuwe protegé van Anouk. Vandaag heeft ze (ja het is een vrouw) haar eerste single en video uitgebracht: What we do best. Het is een potsierlijke clip met een dikke knipoog, waarin ze heel wat mannelijk schoon verleidt. En grote kans dat ze jou als luisteraar ook meteen om haar vinger windt!

De video
Als je denkt dat Morrison de brave versie van Anouk is, zit je ernaast. Ook deze dame weet van aanpakken, blijkt uit deze amusante clip. Morrison zingt over what she does best en daarmee doelt ze op haar vrouwelijke kwaliteiten. Mannen verleiden dus. We zien een aantal verhaallijntjes waar zelfs de goedkoopste pornofilms voor terug zouden deinzen. De half ontblote tuinman, de loodgieter inclusief ontstopper, de directrice met SM-fantasieën: geen cliché blijft achterwege. En dan hebben we het nog niet over de komkommers, bananen en lolly’s die de revue passeren. De overacting en de kitscherige decors maken deze humoristische clip af. Prima debuut!

De sound
En ook het geluid is erg fijn. In de verte hoor je Anouk, maar toch heeft Morrison een onderscheidende stem. Met dit funky en swingende nummer maakt ze meteen benieuwd naar meer. En dan te bedenken dat Morrison (officiële naam: Sandra Bierman) tot voor kort nagelstyliste was.

Wat vind jij van Anouks protegé Morrison?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Morrison – What We Do Best

  1. Olo

    Wat is dit slecht !!

      /   Reply  / 
  2. elles

    beetje een Amy wannabe :S

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>