Nieuwe video: Ben Saunders – It’s Your Birthday

The Voice of Holland bracht tot nu toe twee winnaars voort. Van de meest recente, Iris Kroes, hebben we überhaupt nog geen enkele videoclip gezien. Aandoenlijk dat het publiek haar als underdog aan de overwinning hielp, maar scoren doet ze niet. En Ben Saunders mag dan misschien de bekendste talentenjachtwinnaar van ons land zijn, een écht grote hit heeft ook hij nog niet op zijn naam staan. Hij heeft nu wel een nieuw liedje mét videoclip, waarmee hij op iedere verjaardag door de huiskamer kan schallen.

De clip is eigenlijk een verzameling van allerlei fragmenten die ondersteunen waar Ben over zingt. Bijvoorbeeld een bokswedstrijd als hij het heeft over knocked out on the floor. Verder zien we een hoop ontpopte flessen champagne, uitgepakte cadeaus en feestende mensen. Ben Saunders zelf staat ergens in een achteraf buurtje, onder een viaduct waar de graffiti vloekt bij zijn eigen tatoeages. En waarom die donkere filter? Misschien om de wallen te camoufleren van een uit de hand gelopen verjaardag?

De sound
Opzwepend en vrolijk liedje dat uitstekend past bij het thema. Als je Ben één ding moet nageven is het dat hij een echt eigen stijl heeft. Daarom scoort hij misschien niet zo gigantisch, maar blijft hij wel trouw aan zichzelf. Daar kunnen Iris Kroes en de vele talentenjacht-winnaars die zullen volgen nog wat van leren.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Ben Saunders – It’s Your Birthday

 1. vinn

  Hoe kan je nou zeggen daar kan Iris nog wat van leren, ze heeft 2 nummers uit. Die beide bij haar paste…

    /   Reply  / 
  1. Arvid van Boekel Auteur

   Als ik het me goed herinner was haar eerste “single” een cover van Adele.

     /   Reply  / 
   1. SHIZZLE

    Nee dat was ‘I can’t make you love me’. Origineel van Bonnie Raitt. Haar 2e single was ‘Just More’. Wel van haarzelf.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>