Nieuwe video: No Doubt – Push And Shove

Ik weet niet in welke trip Gwen Stefani en consorten nu weer zijn beland, maar het is een stevige! Voor Push and shove lijkt amper een script te zijn geweest. Om de beurt krijgen de leden van No Doubt hun momentje om eens lekker wild te doen voor de camera. Als kijker heb je dan ook geen idee wat er op je af komt. Maar ondanks – of misschien wel dankzij – deze choas hangt er toch een bepaalde sfeer rondom de video.

Ze dansen op hun eigen muziek en hangen tegen een ronduit lelijke muur vol graffiti. Door de intieme cameravoering krijg je bijna het idee dat je getuige bent van een privé-aangelegenheid. Alsof je samen met Gwen, Tony en de anderen een avondje op stap bent. Op hun manier dan. Ze waggelen over straat en lachen om van alles (wat wij niet te zien krijgen). Ze doen gekke dansjes en drinken stevig. Hoe groot zijn hun pupillen eigenlijk?

De muziek
Het is goed te zien dat No Doubt zo’n eigen kenmerkende stijl heeft en handhaaft. Want zeg nou zelf, binnen twee seconden hóór je dat dit een plaat van hen is. Het is een ska-achtig nummer met rockinvloeden en zelfs wat trompet. Toch is het hier en daar wat rommelig. Vooral in de overgangen naar het refrein, waar plots alle vaart uit het nummer wordt getrokken. Bindmiddel is zoals altijd Gwen Stefani’s kenmerkende stem, maar het nummer is niet zo sterk als voorganger Settle Down.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuwe video: No Doubt – Push And Shove

  1. Pingback: Nieuwe video: No Doubt – Looking Hot | Videoclips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>