Nieuwe video: Daft Punk – Lose Yourself To Dance

Daft Punk en Pharrel Williams werken opnieuw samen voor het swingende Lose yourself to dance.

Waarom kijken? Lose yourself to the dance is een funky jaren ’70 track en de clip ademt diezelfde sfeer. De heren van Daft Punk, uiteraard inclusief befaamde maskers, en Pharrel Williams staan op de top van een piramidevormig podium, met daaronder een dansende menigte. Een vrolijke bedoening dus.
Waarom niet kijken? Eerlijk gezegd verloor de video na een minuut al deels mijn aandacht. Het retro-gevoel, compleet met glitters en degelijke outfits, wordt absoluut opgewekt, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Dit is eerder een clipje dat vrolijk op de achtergrond meedraait dan een video waar je eens lekker voor gaat zitten.
En de muziek? De samenwerking met Pharrel mondde eerder al uit in het verrukkelijke Get lucky. Die verslavende aantrekkingskracht ontbreekt bij Lose yourself to dance, maar toch ligt het opnieuw bijzonder prettig in het gehoor. Een swingend en funky nummer met de glijdende kopstem van Pharrel als bindmiddel.

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe video: Daft Punk – Lose Yourself To Dance

  1. MASH

   En hoeveel geld heeft ze gehad van Nissan?

     /   Reply  / 
 1. CrisisMaven

  Hoe kun je niet kijken naar het eerste kijken? Maak de “worom niet” de eerste alinea … ;-)

    /   Reply  / 
 2. Annemiek

  Lose yourself to dance, erg leuke titel ,liedje wat minder.

  Gr.Annemiek

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>