Nieuwe video: Bo Saris – She’s On Fire

Bo Saris bracht onlangs zijn nieuwe plaat uit, genaamd Gold. Ter ondersteuning hiervan zal de Nederlandse zanger een Europese tour maken en verschijnen op onder andere het Rotterdam North Sea Jazz festival. De tweede single is She’s On Fire en daarvan is de videoclip nu te bekijken.

Waarom kijken? Net als in zijn vorige clip zijn de visuals bepalend. Boris Saris geeft een performance en swingt wat in de rondte, te midden van in oranje gedompelde decors. Het creatieve proces en het editten van deze clip nam waarschijnlijk drie keer zo lang in beslag als het opnemen. En denk bij oranje nou niet meteen aan ons landje in WK-sferen, want het is uiteraard allemaal heel stijlvol gedaan. Boris is de altijd beleefde gastheer en zit wederom strak in het pak. Weinig op aan te merken. She’s On Fire bewijst maar weer eens dat je geen grote budgetten nodig hebt om de juiste sfeer te creëren.

En de muziek? Aan het begin van dit nummer dacht ik dat Amy Winehouse iedere moment kon invallen. Het ritme deed me sterk denken aan I Know I’m No Good, maar gelukkig verloor ik gaandeweg die associatie. Gelukkig, niet omdat ik dat een slechte plaat vind, maar omdat Amy nauwelijks overtroffen kan worden. She’s On Fire glijdt voor de rest soepeltjes je oren binnen; het is toegankelijk, vrolijk en funky. Maar tegelijkertijd is het eerder een lekker achtergrondmuziekje, dan een nummer dat sterke emoties losmaakt. Uitermate radiovriendelijk, maar ook wel erg veilig.

Lees ook: Bo Saris – The Addict

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Nieuwe video: Bo Saris – She’s On Fire

 1. Annemiek

  Wat een lekkere funky nummer!! gr. Annemiek

    /   Reply  / 
 2. Annemiek

  Oke zo weer een nachtdienst in de zorg de 2de dan nog 2 te gaan. Maar we hebben skyradio aan staan..Gr.Annemiek

    /   Reply  / 
 3. Annemiek

  Haha staat er net wil je zee officier worden ,nee hoor ik wil bij de land macht of lucht macht. Maar of dat nog lukt op een middelbare leeftijd, en met een maatje meer hahahaha!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>