Nieuwe video: Paloma Faith – Trouble with My Baby

Het geweldige nummer Only Love Can Hurt Like This is door de Nederlandse radiostations helaas niet opgepikt, maar in thuisland Engeland scoorde Paloma Faith er stevig mee. Daar is het nu tijd voor de opvolger, Trouble With My Baby.

Waarom kijken? De videoclip bevat twee delen: eentje waarin Paloma op staat te treden met het nummer Trouble With My Baby in een rokerig café, en een ander waarin ze op koele wijze afrekent met de man waarover ze zingt. De hele wereld mag weten dat het goed mis is tussen het koppel, zoveel is duidelijk. Maar om hem dan zonder pardon door het hoofd te schieten? Don’t mess with me, lijkt de regisseur hiermee te willen zeggen. Maar toch past het niet al te best bij de sfeer van het nummer. Het is iets te rigoureus en zonder enige verklaring, ook al is het cinematografisch prachtig in beeld gebracht.

En de muziek? Het venijn en de frustratie spat ervan af. De problemen tussen twee geliefden worden nu eens niet verpakt in een nummer als een treurwilg, maar in een opzwepend funkliedje. Het arrangement zit vol blazers en de stem van Paloma klinkt lekker rauw (zeker in deze opnieuw opgenomen versie, die iets verschilt van de albumversie). Goed nummer van dat steengoede album A Perfect Contradiction.

Lees ook: Paloma Faith – Only Love Can Hurt Like This

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Paloma Faith – Trouble with My Baby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>