Nieuwe video: Pharrell Williams / Miley Cyrus – Come Get It Bae

Rijgt Pharrell Williams weer een nieuwe hit aan zijn zegekar? Hij brengt namelijk een vers nummer uit van zijn album Girl, dat afgelopen winter verscheen. Daarop natuurlijk de moderne klassieker Happy, en ook Marilyn Monroe wordt nog steeds op de radio gedraaid. Nu is het tijd voor de samenwerking met Miley Cyrus – Come Get It Bae.

Waarom kijken? Pharrell Williams heeft zich ontpopt tot de gangmaker van ieder feestje, tot grote publieksfavoriet en zelfs tot de lieveling van vaders en moeder, opa’s en oma’s. Toen ik aan het begin van deze videoclip de boodschap ‘Beauty has no expiration date‘ zag, dacht ik dan ook dat hij zijn toch al vlekkeloze imago nog wat verder op ging poetsen. Maar dat viel toch even tegen. In beeld verschijnen vervolgens namelijk niet vrouwen in allerhande leeftijdsgroepen – wat ik dus had gedacht – maar louter modellen. Beeldschone twintigers en dertigers dus. Vrouwen waarover iedereen het eens is dat ze knap zijn. Pharrell zit zelf likkebaardend achter de camera en waagt ook nog even een dansje met de dames. Leuk en aardig, maar als de zanger net zo’n indruk had willen maken als met Happy, had hij dit toch heel anders moeten aanpakken.

Oja, Miley Cyrus huppelt ook nog even langs met een kinderlijk knotje in haar witblonde haar.

En de muziek? Pharrel maakt muziek die iedereen blij maakt, zoveel is wel duidelijk. Maar je kunt het niet eeuwig blijven luisteren, zoals sommigen beweren. Zo zet ik de radio onmiddellijk af als Happy weer voorbijkomt; dat nummer is werkelijk waar compleet dood gedraaid. Met Come Get It Bae zal het zover niet komen waarschijnlijk. Dit voelt niet als een nieuwe klassieker, maar wel als een swingend tussendoortjes.

Lees ook: Pharrell Williams – Marilyn Monroe

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Pharrell Williams / Miley Cyrus – Come Get It Bae

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>