Nieuwe muziek: Mark Ronson / Bruno Mars – Uptown Funk

Voor zijn nieuwe single heeft Mark Ronson niemand minder dan Bruno Mars gestrikt. ‘Uptown Funk’ dient als leadsingle van het aankomende vierde album van de Engelse producer.

Als je het affiche ziet, en dan ook nog eens de titel, verwacht je natuurlijk een ontzettend dansbare track. En dat is het dan ook geworden! Met Uptown Funk is het verdomd lastig om stil te blijven zitten. Het is oldschool funk in een modern jasje; heel anders dan de vele EDM-singles die je momenteel op de radio hoort. Best verfrissend eigenlijk.

In Nederland scoorde Mark Ronson natuurlijk een kneiter van een hit samen met wijlen Amy Winehoude, met het nieuw leven ingeblazen Valerie. Benieuwd of we hem via deze samenwerking met Bruno Mars eindelijk weer eens in onze hitlijsten zullen terugvinden!

Lees ook: Mark Ronson / Amy Winehouse – Valerie

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Mark Ronson / Bruno Mars – Uptown Funk

  1. macaroni

    Lol, cheryl en bruno doen de wave naar links op de homepage

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>