Nieuwe video: Snoop Dogg – Peaches N Cream

De voorloper van alweer het dertiende (!) studioalbum van Snoop Dogg is ‘Peaches N Cream’. Hiervoor heeft de hiphopper samengewerkt met Pharrell Williams. Het resultaat heeft een retro-geluid en is dus de leadsingle van ‘Bush’, dat later dit jaar zal verschijnen.

Ik denk dat Snoopy ons hier laat zien wat hij allemaal meemaakt wanneer hij in een trip zit. Het is alom bekend dat de muzikant vaker high dan nuchter is, dus zo’n gek idee is dat niet. De shots zijn allemaal even spacey en nemen je mee naar een andere werkelijkheid. Waarschijnlijk snap je ‘m pas écht als je zelf een jointje opsteekt, of een trippende paddenstoel achter de kiezen hebt.

En de muziek? Pharrell Williams werkt met zoveel artiesten samen dat het allemaal een beetje op elkaar begint te lijken. Ook hier drukt hij weer duidelijk zijn stempel op. Snoop Dogg zag natuurlijk dat zijn maatje enorme hitsingles had met ‘Happy’ en ‘Blurred Lines’ en dat dacht ‘dat wil ik ook’. Zo gezegd, zo gedaan. Peaches N Cream heeft dezelfde retro-, funk-, groovy- sound als het meest recente album van Pharrell zelf. Het blijft swingend, maar is toch een beetje mosterd na de maaltijd, als je het mij vraagt.

Lees ook: Snoop Dogg / Snoop Lion – Get Away

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>