Nieuwe muziek: Snoop Dogg / Gwen Stefani – Run Away

Deze week is het dertiende studioalbum van Snoop Dogg gelekt: Bush, geheel geproduceerd door Pharrell Williams. Op de plaat staan een aantal samenwerkingen, waaronder met Kendrick Lamar en Rick Ross maar ook met Stevie Wonder en Gwen Stefanie. Met deze laatste heeft Snoop het nummer ‘Run Away’ opgenomen.

Zoals de single Peaches N Cream al aantoonde grijpt Snoop Dogg voor dit album naar de retro-vibes en funky beats. Niet verwonderlijk natuurlijk, als je een samenwerking aangaat met de koning van de funk Pharrell Williams. Als je het mij vraagt toch een beetje mosterd na de maaltijd, omdat deze sound nu al zo’n twee jaar de hitlijsten verovert. Maar ach, zodoende horen we weer eens een andere kant van de hiphopper.

Het duet met Gwen Stefani, niet geheel toevallig een goede vriendin van Pharrell, duurt met zijn bijna vijfenhalve minuut wat lang, maar is perfect om onderuitgezakt op te chillen. En als je dan helemaal in de geest van Snoop wil kruipen, moet je er een stevig jointje bij opsteken natuurlijk.

Lees ook: Snoop Dogg – Peaches N Cream

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Snoop Dogg / Gwen Stefani – Run Away

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>