Nieuwe video: Anouk – New Day

Bekijk nu de splinternieuwe videoclip van Anouk, New Day!

Wie? Onze eigen Anouk, die zelf overigens schittert door afwezigheid in deze clip.
Regisseur? Lize Korpershoek.
Gedachten tijdens kijken? Vrolijke taferelen in een park bij nacht. Anouk is dan misschien niet te zien, maar wel een hoop lookalikes en bekende vrienden van haar. Onder meer Kempi, Rochelle en Douwe Bob dansen voorbij. Tot de ochtendstond. Bekijk hier een achter de schermen-filmpje.
En de muziek? Na de optimistische single Places To Go – de enige radiohit van Paradise And Back Again – is dit opnieuw een track met een positieve vibe. Anouk zit duidelijk lekker in haar vel. New Day is funky, soulvol en dansbaar.

Lees ook: Anouk – Places To Go

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Anouk – New Day

  1. Marian

    Lekker nummer; hoe vaker je ‘t hoort, hoe leuker!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>