Nieuwe muziek: Pharrell Williams – Freedom

Een hitsucces als Happy opvolgen is niet eenvoudig, maar met Freedom slaagt Pharrell Williams erin om opnieuw een onweerstaanbaar deuntje uit te brengen.

Of je er van gecharmeerd was of niet, Happy was een schot in de roos voor Pharrell Williams. De muzikant was voorheen toch voornamelijk bekend van gastrollen en cameo’s, maar brak met dit nummer definitief door als soloartiest. Toch weet Pharrell op zijn plaat (G.I.R.L.) en ook tijdens liveoptredens en festivals vaak niet helemaal te overtuigen, naar mijn mening.

Maar met zijn nieuwe single Freedom bewijst Pharrell dat hij een uitstekend oor heeft voor hitgevoeligheid. Het nummer wordt opgebouwd vanuit een zomerse pianoriedel en bevat soul, funk en een onweerstaanbaar refrein. Het kan bijna niet anders dan dat Pharrell ook in 2015 een enorme zomerhit gaat scoren!

Lees ook: Pharrell Williams – It Girl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>