Nieuwe video: Pharrell Williams – Freedom

We moesten er even op wachten – de videoclip voor Freedom werd exclusief via Apple Music gelanceerd – maar nu is de nieuwe Pharrell Williams ook ‘gewoon’ op youtube te bekijken. Geregisseerd door Paul Hunter (Lady Marmalade, Drop It Like It’s Hot). 

Paul heeft een oog voor dingen die goed werken op beeld. Met fotografische precisie laat hij je zien hoe het begrip vrijheid verschilt over de hele wereld. Pharrell postte de clip met de caption I don’t care who you are, where you’re from, or how much money you have. You deserve FREEDOM. Opnieuw lukt het hem te inspireren en visueel indruk te maken. Nu al één van de videoclips van het jaar.

En de muziek? Met Freedom bewijst Pharrell dat hij een uitstekend oor heeft voor hitgevoeligheid. Het nummer wordt opgebouwd vanuit een zomerse pianoriedel en bevat soul, funk en een onweerstaanbaar refrein. Het kan bijna niet anders dan dat Pharrell ook in 2015 een enorme zomerhit gaat scoren!

Lees ook: Pharrell Williams – It Girl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>