Nieuwe video: Macklemore / Ryan Lewis – Downtown

Macklemore en Ryan Lewis, onder meer bekend van Thrift Shop en Same Love, zijn terug met een nieuwe single én videoclip. Downtown is de voorloper van een later te verschijnen nieuwe plaat. 

Als je zat te wachten op een videoclip waar je onmiddellijk vrolijk van wordt, ben je hier aan het juiste adres. Macklemore en Ryan Lewis (deze keer als één van de regisseurs) schotelen je weer een heerlijke filmpje voor. Het gaat over rivaliserende bendes in de jaren ’70 in downtown Spokane, waar iemands statuur werd bepaald aan de grootte van diens bromfiets. Afijn, deze vijfenhalve minuut moet vooral niet al te serieus worden genomen. Verwacht vooral een hoop humor en een stoot positieve energie!

En de muziek? Ook muzikaal schiet het alle kanten op. De tekst - een ode dus aan mopeds oftewel bromfietsenwerkt vooral op de lachspieren. De bridge is funky, er zijn koeienbellen te horen. En als dan in het refrein ook nog iemand met een Freddie Mercury-achtige stem begint uit te halen is het genrefeestje compleet.

Lees ook: Macklemore / Ryan Lewis – Can’t Hold Us

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>