Nieuwe video: Fleur East – Sax

Twee keer deed ze mee aan de Britse X-factor – in 2005 als onderdeel van een groep en in 2014 solo – en nu lijkt Fleur East dan eindelijk de doorbraak te krijgen waar ze van droomde. Haar single Sax, waarvan je hier de videoclip kunt bekijken, is al een hit in het Verenigd Koninkrijk.

De video is vooral bedoeld om Fleur East voor te stellen. De 28-jarige zangeres dartelt door het beeld alsof ze nooit anders heeft gedaan, plagend met de camera en dansend alsof haar leven ervan af hangt. Wat een stoot energie komt daar vanaf zeg! Een kleurrijke achtergrond, verschillende outfitjes en een groep dansers zorgen voor continue afwisseling, maar eigenlijk had Fleur al deze poespas niet eens nodig gehad om te boeien.

En de muziek? Nadat Fleur zingt play that sax, volgt er grappig genoeg een trompet in plaats van een saxofoon. Waarschijnlijk klonk play that trump toch iets minder sexy. Vrolijke, energieke track verder, met een beetje veel hooks als je het mij vraagt, waardoor het uiteindelijk toch niet zo heel goed in je hoofd blijft hangen. Benieuwd of Fleur East de vloek der X-factor dames kan verbreken en, in tegenstelling tot Leona Lewis, Alexandra Burke, Sam Bailey en Rebecca Ferguson, de aandacht wél voor langere tijd vast kan houden.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Fleur East – Sax

  1. LuukLoon

    De opmerking over Leona Lewis is nogal ongeplaatst. Je hebt gelijk, ze krijgt niet meer de aandacht die ze aan het begin van haar carrière kreeg, maar het is nog maar te zien of Fleur na 10 jaar nog steeds een carrière heeft. Niet alles gaat om aandacht en grote hits, de levensduur van een carrière lijkt me veel indrukwekkender.

      /   Reply  / 
  2. Vinn

    Wat een leuk nummer en leuke clip! Dit kan wel een wereld hit worden. Ze zou zomaar een soort vrouwlijke Bruna Mars kunnen worden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>