Nieuwe muziek: Kesha – Lover

Kesha (tegenwoordig zonder $ in haar naam) is bezig met het maken van haar derde album, nadat ze is teruggekeerd uit een afkickkliniek. Daar was ze opgenomen, omdat ze kampte met een eetstoornis. Of deze ervaring haar aan nieuwe inspiratie heeft geholpen is nog even afwachten. We krijgen nu wel alvast een (gelekt) voorproefje in de vorm van ‘Lover’.

De track is geproduceerd door Spookey Ruben & Schpilkas en duurt met vijf minuten behoorlijk lang voor Kesha-song. Het is dan ook nog niet duidelijk of Lover als single gaat dienen. Het is zelfs nog niet duidelijk of het hier om een definitieve versie gaat, of om een demo. Maar laat dat de pret niet drukken, want het is een fijn experimenteel geluid.

Het valt zeker te prijzen dat de zangeres hiermee een ander geluid laat horen; subtieler en een tikje mysterieus. Haar stem klinkt niet al te schel, wat nog wel eens het geval was op sommige van haar partytracks. Lover maakt beslist benieuwd naar haar verdere nieuwe werk!

Lees ook: Kesha – Dirty Love en voor updates in je feed volg ons via twitter:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe muziek: Kesha – Lover

  1. Martin

    Dit gaat niet om de nieuwe single van Kesha. Zij is op dit moment in een rechtszaak met haar label en producer verwikkeld, die waarschijnlijk nog wel even gaat duren, en waardoor ze (helaas) niet voor 2015/2016 met nieuwe muziek zal komen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>