Album gelekt: One Direction – FOUR

Oeps, het nieuwe album van One Direction is in zijn geheel gelekt! FOUR verschijnt eigenlijk pas op 17 november, maar al een ruime week voor deze datum heeft het album zijn weg naar het internet gevonden.

FOUR verschijnt amper een jaar na Midnight Memories. “Het verschilt op zich niet zo erg qua sound met wat we eerder hebben gedaan, maar we zijn wel gegroeid” sprak Zayn. “We zijn volwassener.” Dat hoorden we eerder al op de midtempo tracks Steal My Girl en Ready To Run. De springerige pop heeft plaats moeten maken voor een gematigder tempo. Ook zangtechnisch maken de mannen stappen voorwaarts. De tracklist van FOUR is als volgt:

01 Steal My Girl – 02 Ready to Run03 Where Do Broken Hearts Go04 1805 Girl Almighty06 Fool’s Gold07 Night Changes08 No Control09 Fireproof - 10 Spaces11 Stockholm Syndrome12 Clouds

Volgend jaar gaat One Direction weer op wereldtour voor de On the Road Again Tournee. Nederland staat (nog) niet bij op het lijstje. Maar je kunt natuurlijk altijd nog uitwijken naar Brussel, waar de jongens op 13 juni in het Koning Boudewijn Stadion staan.

One Direction – FOUR (Album).zip

Lees ook: One Direction – Ready To Run

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Album gelekt: One Direction – FOUR

  1. amira

    aaaaaaaaaah k hoop dat k hn zie op 13 juni dat zou pas geweldig zijn k ga helemaal flippen k bn een grote directioner en k hou zoveel van hn dat k ni kan leven zonder hen i love hen so much

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>