Nieuwe muziek: Madonna – Wash All Over Me

washalloverme

Er zijn twee gloednieuwe nummers van The Queen of Pop gelekt! Gisteren stond ‘Rebel Heart‘ al op deze blog, vandaag is het de beurt aan ‘Wash All Over Me’. Ook deze track is (mede)geproduceerd door Avicii.

Wat mij betreft is dit de sterkere van de twee. Het signatuur van Avicii is minder nadrukkelijk aanwezig, al is het nog steeds een vrij standaard EDM-productie. Wash All Over Me heeft een intens strijkers-intro, is ontzettend dansbaar en matcht goed met Madonna’s vocalen. Het refrein mag er ook wezen. Alleen de drop had wel iets spannender gemogen. Maar wellicht is dit nog niet de uiteindelijke versie; de track is tenslotte niet via de officiële manier naar buiten gebracht.

Wanneer het eerstvolgende Madonna-album verschijnt is ook nog niet duidelijk, maar de verwachting is begin 2015. Op die plaat staan ook samenwerkingen met onder anderen Diplo en Natalia Kills.

Lees ook: Madonna – Rebel Heart

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe muziek: Madonna – Wash All Over Me

  1. Stefan

    Een van haar beste nummers ooit.

      /   Reply  / 
  2. Senetic

    Ik bevestig één van de betere songs!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>