Nieuwe muziek: Madonna – Bitch I’m Madonna

Oeps! Máánden voordat eigenlijk de bedoeling was, ligt het complete nieuwe album van Madonna op straat! Althans, de demoversies. The Queen op Pop is uiteraard not amused, maar als je werk eenmaal online verzeild raakt is er geen houden meer aan. De nieuwe plaat heet ‘Iconic’ en er zijn elf nummers (demo’s dus eigenlijk) te beluisteren. Eentje daarvan is ‘Bitch I’m Madonna’.

Eerder hoorden we al Wash All Over Me en Rebel Heart. Maar Bitch I’m Madonna heeft een heel ander geluid dan die twee door Avicii geproduceerde tracks. Het is een uptempo track, met een provocerende tekst, verschillende tempo-wisselingen en een schurende drop. Toch is het overduidelijk dat dit nog niet de gemasterde versie is die uiteindelijk op Iconic zal staan. Bij vlagen doet het namelijk nog wat amateuristisch geproduceerd aan en dat kan niet de bedoeling zijn natuurlijk. Ben benieuwd hoe Bitch I’m Madonna uiteindelijk zal klinken en of het überhaupt op de plaat belandt!

Ps. het kan natuurlijk ook allemaal één grote publiciteitsstunt zijn, om de fans alvast op te warmen voor het album. Madonna is wel een gewiekste dame natuurlijk.

Lees ook: Madonna – Rebel Heart en Madonna – Wash All Over Me

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>