Nieuwe muziek: Madonna / Pharrell Williams – Back That Up

Nadat Madonna afgelopen weekend zes nieuwe songs uitbracht, zijn er nog meer demo’s gelekt van haar aankomende studioalbum. Eentje daarvan is ‘Back That Up’, een samenwerking met Pharrell Williams.

Naar alle waarschijnlijkheid zal dit nummer wel op Iconic (of hoe de plaat ook heet tegen die tijd) belanden. Alleen dan in een afgeproduceerde versie, aangezien het nummer nu nog wat kaal klinkt. Het is nogal repetitief, maar heeft wel een lekker ritme en Madonna’s nonchalante snik komt hier perfect in uit. De beat is overduidelijk van de hand van Pharrell. Na folk, pop, EDM en reggae is Madonna dus ook aan het experimenten geslagen met funk!

Lees ook: Meesterzet Madonna: beluister hier zes splinternieuwe songs

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>