Nieuwe muziek: Madonna – Nothing Lasts Forever

Ok, nog eentje om het af te leren. Er zijn inmiddels zoveel demo’s van Madonna gelekt dat ze er wel drie albums mee had kunnen vullen. Maar het is ook wel eens leuk om materiaal te beluisteren dat niet afgemixt en overgeproduceerd is. Ik kan me niet voorstellen dat ‘Nothing Lasts Forever’ in deze vorm op de plaat zou verschijnen.

Maar eigenlijk zou Madonna dat wel moeten overwegen, want het is een uniek nummer. Madonna’s vocalen worden bijgestaan door een stuwende beat en het nummer heeft latin-invloeden. De melodie is behoorlijk krachtig en in een meer bombastische uitvoering zou ‘ie uitstekend geschikt zijn voor een stadion-optreden. Maar of dit nu oud of nieuw materiaal is, en of het überhaupt dat dertiende studioalbum in maart gaat halen, is één groot vraagteken. Dus genieten we vooralsnog maar gewoon van de demo.

Lees ook: Madonna / Pharrell Williams – Back That Up
Lees ook: Meesterzet Madonna: beluister hier zes splinternieuwe songs

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>