Nieuwe muziek: Madonna – Two Steps Behind Me

Elke keer als je denkt dat we nu toch alle demo’s wel gehoord hebben, ‘lekt’ er weer nieuw materiaal van Madonna. Nu is ook een demo van het nummer ‘Two Steps Behind Me’ online geraakt, dat volgens boze tongen een directe sneer is naar Lady Gaga.

Madonna haastte zich op instagram te zeggen dat de demo van dit nog onuitgebrachte nummer op niemand specifieks is gericht. Ze zegt: ‘There are those who want to shut me up but they cannot! Their are People that are so hateful. they want to create feuds between strong women that do not exist! I do not wish ill will towards any other female artist and i never have! The World is big enough for all of us!’

Daarbij noemt ze dus geen namen. Maar we weten allemaal dat Madonna en Lady Gaga niet meer zulke goede vriendinnen zijn als ze ooit wel leken. Die waardering is bekoeld sinds Gaga met het nummer Born This Way op de proppen kwam, dat Madonna in haar show over de instrumentale versie van haar eigen Express Yourself zong. En sindsdien stoken de media deze vete graag wat verder op. Hoe het ook zij, Two Steps Behind Me is een beladen nummer, waarop Madonna fel van leer trekt. Beluister ‘m hieronder!

Lees ook: Madonna / Pharrell Williams – Back That Up
Lees ook: Meesterzet Madonna: beluister hier zes splinternieuwe songs

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>