Nieuwe video: Yellow Claw / LNY TNZ – Last Night Ever

Nieuwe videoclip Yellow Claw en LNY TNZ bol van de drank, drugs en seks.

Waarom kijken? Een aantal meiden neemt de songtekst van Last night ever bloedserieus en spendeert een nacht in de bruisende stad Tokio alsof het hun laatste is. Dat betekent liters drank, pillen, poeders, clubs, seks (met elkaar) en kokhalzend boven het toilet hangen. De video is één lange nachtmerrie voor iedere ouder, maar tegelijkertijd een utopie voor menig feestbeest.
Waarom niet kijken? Sowieso is deze clip niet geschikt voor jeugdige kijkers. Maar zeker tegen het einde vraag je je af of je nog steeds naar een muziekvideo aan het kijken bent, of dat je op een pornosite terecht bent gekomen. Sommigen zullen hun schouders ophalen en stellen dat ‘dit nog niks is’, terwijl bij anderen de oortjes zullen gaan gloeien van opwinding.
En de muziek? Yellow Claw krijgt het telkens voor elkaar om een snoeihard nummer toch ook een soort van radiovriendelijk te maken. Ook Last night ever is voer voor zowel clubs en festivals als radiostations als 538 en slamfm. Het ramt er stevig tegenaan, maar gaat nergens over de schreef.

Meer van Yellow Claw: Thunder

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>