Nieuwe video: Yellow Claw / Rochelle – Shotgun

Waarom kijken? Shotgun is een internationaal ogende videoclip, waarbij Yellow Claw zangeres Rochelle Perts heeft ingeschakeld om haar refrein kracht bij te staan. De toon is zoals bij veel van hun werk uitermate donker. Rochelle wordt door haar vriend belazerd en dat pikt ze niet. In eerste instantie lijkt ze hem deze misstap voor eens en altijd betaald te zetten, letterlijk met een shotgun, maar aan het einde krijgt de clip nog een onverwachte wending. Prima video die precies de juiste snaar raakt.
En de muziek? Waarom Rochelle is gevraagd voor het refrein, snap ik wel. De zangeres heeft iets rebels over zich hangen; het is zeker geen girl-next-door-type. Helaas is haar stem dermate bewerkt dat het eigenlijk niet veel uitmaakt wie hier had gezongen. De productie en de uit de speakers knallende beat zijn verder overigens spot on.

Lees ook:Nieuwe video: Yellow Claw / The Opposites – Thunder
Lees ook:Nieuw video: Yellow Claw/ LNY TNZ – Last Night

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Yellow Claw / Rochelle – Shotgun

 1. vinn

  Leuk nummer, was niet zo fan van Rochelle destijds bij Xfactor maar dit doet ze goed!
  Zou je ook Little Mix – Move kunnen bespreken?

    /   Reply  / 
 2. MASH

  Geweldig!!

    /   Reply  / 
 3. Nichal

  Leuk artikel, maar dit is echt geen hardstyle! Dit is trap. En verdomd goeie ook nog.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>