Nieuwe video: Will.i.am/Nicci Sundae – Hoola Hoop

Will.i.am en Nicci Sundae zijn verkleed als bandieten, met bandana’s waarop skeletten staan afgebeeld. Toch is Hoola Hoop allerminst een eng bedoelde video. Integendeel, het is een gezellige dansvideo waarbij ook nog eens grote delen van de tekst in beeld verschijnen. Karaoke dus! En voor degenen die Nicci Sundae niet meteen herkennen: denk die blonde pruik eens weg.

Now wait! Drop! Sliiiide. Pick it up! Helicopter! Let it flyyyyy. Deze tekst vraagt natuurlijk om een dansje en dat wordt dus ook uitgevoerd. En met bravoure! Eigenlijk zijn alle bewegingen die de vibrerende muziek ondersteunen een lust voor het oog, juist door de energieke performance. Daarnaast wordt er gespeeld met kleur, animaties, caleidoscoop-effecten en tekst. Erg frisse en opgewekte clip!

De muziek
Net als This is love weer een prima nummer van Will.i.am. Deze keer is de piano verruild voor een drumpartij, met een heerlijk verslavend ritme. Eigenlijk komt dit dicht in de buurt van de muziek van the Black Eyed Peas. Vooral op hun album Monkey Business had dit nummer niet misstaan. Dan toch een klein puntje van kritiek: misschien was dit nummer nóg wel beter geweest met Fergie in plaats van Nicci Sundae (weet je inmiddels al wie het is?). Fergie weet het shake it to the ground-gevoel meestal nog iets beter over te brengen. Maar nu hebben we het over accentverschillen.


Will.I.Am & Nicole Scherzinger (Nicci Sundae) -… door wonderful-life1989

 

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Nieuwe video: Will.i.am/Nicci Sundae – Hoola Hoop

  1. sanne

    haha staat onder de clip wie het is :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>