Nieuwe video: Die Antwoord – Fatty Boom Boom

Lady Gaga is natuurlijk altijd een makkelijk mikpunt van spot, maar Die Antwoord brengt dit naar een heel nieuw level. In de nieuwe clip voor Fatty Boom Boom krijgt miss Gaga namelijk een rondleiding door de straten van Zuid-Afrika, langs verschillende roofdieren. Haar toerbusje is bedekt met pantervel en zelf zit ze in haar volledige vleesjurk. En dat is pas het begin.

Verveeld kijkt ze naar de hyena’s en leeuwen die langs de kanten van de weg als huisdieren worden vertroeteld. Er verschijnt pas een spoortje emotie op haar gezicht wanneer de toerbus wordt overvallen – en ze moet rennen voor haar leven. Dit alles allemaal in die vleesjurk. Als je dat al bizar vindt, kijk dan vooral verder. Even later bevalt ze namelijk van een gemuteerde garnaal, om uiteindelijk door een leeuw te worden verscheurd.

Nu staat Die Antwoord bekend om hun satirische clips, maar dit is zelfs voor hun doen vrij opvallend. Ninja en Yo-Landi zijn ondertussen gestoken in de wildste Afrikaanse outfits en zijn van top tot teen besmeurd met schmink. Het moet gezegd dat er over elk detail is nagedacht (zie bijvoorbeeld op 0:51 een spotprent van Nicki Minaj op de muur – en zo zijn er nog talloze dingen). Maar dan nog kun je jezelf afvragen: is het kunst of is het gewoon volslagen kolder?

De muziek
Voor degenen die ervan houden.

Met dank aan Madiek voor de tip!

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nieuwe video: Die Antwoord – Fatty Boom Boom

 1. Sascha

  Bizar! Met een hoofdletter B!

    /   Reply  / 
 2. gold price

  Ook heb ik onlangs nieuwe persfoto’s gemaakt samen met fotograaf Hans de Vries. Ik werk vaak met hem samen, omdat hij lekker snel werkt en omdat alles bij hem altijd bespreekbaar is. Voor de foto’s kozen we voor een natural look dus ik droeg geen make-up. Het resultaat is erg mooi geworden!

    /   Reply  / 
 3. kevin

  ik HAAT die antwoord.

    /   Reply  / 
 4. ckca

  En dan zeggen ze dat Lady Gaga raar is?

    /   Reply  / 
 5. silver price

  Vreemde ontwikkelingen op videoclips punt blog! Alarmfase rood! Lady Gaga, ambassadrice van hersenspoelen en occulte zaken, is deze week niet bovenaan geëindigd in onze wekelijkse poll. Natuurlijk is daarmee nog niet één twee drie bewezen dat onze lezers daadwerkelijk worden gehersenspoeld door een duistere sekte, maar het is wel een hele verdachte samenloop van omstandigheden. Gefluisterd wordt namelijk dat de Bilderberggroep van Lady Gaga af wil nu Nederlandse verzetsstrijders haar geheime agenda hebben ontdekt . Regisseur Jonas Åkerlund (vuistdiep in de Illuminati) zou al voorbereidingen treffen voor een dodelijk “ongeluk” tijdens de opnames van haar volgende videoclip.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>