Nieuwe video: The Partysquad – Helemaal Naar De Klote

Hier doen zoveel artiesten aan mee dat het allemaal niet in de titelregel past. Naast The Partysquad zijn dat Jayh, Sjaak en Reverse. In andere samenstellingen werkten deze heren ook al samen voor de singles Stuk en Ik ga hard. Nou, combineer die twee platen en je belandt aan bij Helemaal naar de klote. Een ronkende beat, teksten over hun eigen wazige toestand en een videoclip waar je een epileptische aanval van kunt krijgen.

Het speelt zich allemaal af in een hagelwitte kubus van een paar vierkante meter. Inderdaad, een locatie die menigeen sowieso al tot waanzin zou drijven. Maar dan verschijnen er ook nog eens allerhande animaties, zoals getekende pillen en vaasjes bier, die als een duizelingwekkend patroon op je worden afgevuurd. De paaz-afdeling op een ziekenhuis is er niets bij. Je begrijpt, deze clip is niet gemaakt voor overgevoelige typjes. Het is een beetje te vergelijken met dat gevoel als je te veel hebt gedronken. Je kunt je ogen niet open houden, maar wanneer je ze sluit begint de hele kamer te draaien. Helemaal naar de klote, dus.

De muziek
Op Stuk werd er gerapt Iedereen los, iedereen stuk. Iedereen aan de alcohol en drugs. Oftewel, de mannen gingen stuk. Ik ga hard was een ode aan het ‘hard gaan’, met teksten als Ik ga hard. Ik ga lekker. Ik ga los. En we doen het allemaal. Dat terwijl op Rampeneren een verfijnd stukje zelfkritiek werd geleverd, zoals En oh hell eenmaal op die dansvloer let helemaal niet op de dingen die ik dan doe. Opnieuw wordt hier een prima productie afgeleverd, maarre zijn deze mannen eigenlijk ooit níet waus?

Meer van The Partysquad:
Nieuwe video: The Partysquad/Afrojack – Drop down (do my dance)
Nieuwe video: The Partysquad – Stuk
Nieuwe video: The Partysquad / Sef / Dio / Sjaak – Licht Van De Laser

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>