Nieuwe video: Azealia Banks – Yung Rapunxel

Azealia Banks terug aan het front met lugubere video Yung Rapunxel. Niet voor tere zieltjes.

Waarom kijken? Omdat het een totaal verknipte video is, met een sfeer waar menig horrorfilm bang van zou worden. Azealia gaat werkelijk all out, vecht tegen een SWAT-team, schreeuwt het uit op de rug van een plastic stier en krijgt gaandeweg een haast demonische uitstraling. Prikkelend dus.
Waarom niet kijken? Het lijkt vooral een statement. Zo van: ‘kijk jongens, ik ben er ook nog’. Een hoop duivelse bombarie zonder uitleg. Kijk ook vooral niet als je snel in een bad trip belandt, want dan doet Yung Rapunxel je beslist geen goed.
Wie steelt de show? Naast Azealia zelf is dat de enorme uil, die in aanvalshouding op ons komt afgevlogen. Dreigender kan niet.
En de muziek? Eindelijk weer wat pit. Een heleboel pit zelfs, dit klinkt haast net zo schreeuwerig als haar hitsingle 212. En dat is positief bedoeld, want de wat rustigere platen van Azealia waren vaak toch op ‘t saaie af. Yung Rapunxel bezit bovendien een lekker smerige beat, waar haar stem het beste op geleidt.

Meer van Azealia Banks: Liquorice * Luxury * 1991 * Van Vogue

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Azealia Banks – Yung Rapunxel

  1. jeffrey

    Lekker nummer, kun je lekker mee uit je dak gaan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>