Nieuwe video: Will.i.am / Justin Bieber – #thatPOWER

Will.i.am glijdt zich soepeltjes een weg door de wereld, samen met een stel futuristische dubbelgangers.

Waarom kijken? #thatPower is van begin tot eind lekker dynamisch en geheel compromisloos. Will.i.am verschijnt in een glimmende zwarte drollenvanger die pijn doet aan je ogen, en ook de locaties lijken rechtstreeks uit een sf-film te komen: alles is groots, grijs en hoekig. Een ander positief punt is de summiere screentime van Justin Bieber. Hij verschijnt terloops als hologram, maar wekt geen irritatie op. Daarvoor is zijn optreden simpelweg te kort. De reden hiervoor is overigens dat Justin momenteel de wereld over toert en zodoende niet op de filmlocaties aanwezig kon zijn.
Waarom niet kijken? Ieder spoortje van uitleg ontbreekt.
Wie steelt de show? Will en diens identieke dansers. Zo synchroon kan synchroniciteit dus zijn.
En de muziek? Will.i.am gaat door op zijn elan met deze brommende electro beat. Justin doet duidelijk alleen mee voor de grote naam op het affiche, want dat refrein klinkt erg kinderlijk nu. Er zijn tal van artiesten die dat beter hadden gekund, maar we zullen het met deze versie moeten doen. Verder is #thatPOWER een prima nummer. Ik heb wel nog één verzoek: of alle artiesten alsjeblieft kunnen kappen met de zin what doesn’t kill you, only makes you stronger. Dank.

Meer van Will.i.am: Scream & Shout * Hoola Hoop * This Is Love
Meer van Justin Bieber: As Long As You Love Me * Boyfriend * Beauty And A Beat

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>