Nieuwe video: Yellow Claw / The Opposites – Thunder

Yellow Claw en The Opposites bundelen mannelijkheid voor videoclip Thunder.

Waarom kijken? Yellow Claw scoorde een gigantische hit met Krokobil en The Opposites staan al jaren aan de top van de Nederlandse hiphopscene. Een samenwerking van deze artiesten is dus sowieso het bekijken waard. Met Thunder gaan ze voor een harde sound en de videoclip is daarom als een soort uitbeelding van stoere mannenpraat: enorme trucks, zwarte kleding, shotjes jägermeister, zoenende vrouwen en een in de fik vliegende auto. Als losse flarden uit een James Bond-film.
Waarom niet kijken? Misschien nemen de artiesten zichzelf en deze videoclip een tikkie té serieus. Ik mis de humor die The Opposites normaal wel in hun video’s hebben zitten.
Wie steelt de show? Het meest beklijvende shot is toch wel van die twee zoenende vrouwen en hun strakke paardenstaarten.
En de muziek? Dit klinkt een stuk steviger dan we gewend zijn van The Opposites, maar als je het vergelijkt met Thunderdome – waar in de tekst een aantal keer naar wordt verwezen – is dit nog altijd behoorlijk mainstream. Eerder hardstyle dan hardcore, ook al zullen je grootouders dit dezelfde herrie vinden. Met het oog op het festivalseizoen is Thunder overigens een slimme zet, daar zal dit nummer het ongetwijfeld goed gaan doen.

Meer van The Opposites: Slapeloze Nachten * Dom, Lomp & Famous * Hey DJ

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>