Nieuwe video: Major Lazer – Bubble Butt

Een treffendere omschrijving dan Bubble But bestaat er niet voor deze video.

Waarom kijken? Deze video draait maar om één dingen: billen. Drillende billen. De vele dames die voorbij komen hebben dan ook allemaal een derrière waar je U tegen zegt. Aanschouw met open mond hoe zij dat achterwerk álle kanten uit weten te slingeren. Er is ook nog een futuristisch thema aan verbonden, maar wie let daar nog op met al dat schuddend zitvlees?
Waarom niet kijken? Als je klaar zat voor de gekke bekken van Major Lazer of één van de gastartiesten heb je pech. Deze verschijnen geen van allen in de clip.
En de muziek? Hoewel er aan deze single een hoop artiesten meewerkten (Bruno Mars, 2 Chainz, Tyga en Mystic) is het allerminst een allegaartje geworden. Dat ligt natuurlijk voornamelijk aan dat constante ge-Bubble butt, maar is ook een verdienste van Diplo, die wel raad weet met een dergelijke minimalistische baslijn.

Meer van Major Lazer: Hold The Line * Keep It Goin’ Louder

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>