Nieuwe video: Beyoncé – Partition

Nee we zijn nog steeds niet klaar met Beyoncé, want zij bracht totaal onverwachts een gloednieuwe plaat uit met maar liefst zeventien videoclips! Dat kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen en daarom gaan we álle clips bespreken. In willekeurige volgorde. Vandaag het stomende Partition.

Waarom kijken? Voor de mensen die zich afvragen hoe het er in de slaapkamer van Beyoncé en Jay-Z aan toegaat: Partition is een kort voorproefje. Beyoncé trekt namelijk alles (maar echt álles) uit de kast om het haar man naar de zin te maken. Ze hijst zich in een met juwelen bekleed korset, vouwt haar benen in iedere mogelijke hoek en kronkelt over een houten vleugel. Verleiden is een kunst, bewijst Beyoncé hier. Dit moet Jay-Z toch wel behagen!

En de muziek? Sasha Fierce is los! De beat van Partition klinkt als een versnelde hartslag van electro, en lijkt gemaakt om dansende, zwetende lichamen elkaar te laten ophitsen. Het is wel wat frappant om de zichzelf benoemde ‘independent woman‘ zichzelf zo uit te horen sloven voor een schijnbaar ongeïnteresseerde man. Maar ach, iedereen heeft zo zijn tegenstrijdigheden. De track is in ieder geval onweerstaanbaar!

Wat is jouw favoriete videoclip van het visuele album Beyoncé?

 • Partition (13%)
 • Pretty Hurts (13%)
 • Drunk In Love (ft. Jay-Z) (11%)
 • ***Flawless (ft. Chimamanda Ngozi Adiche) (9%)
 • XO (7%)
 • Mine (ft. Drake) (7%)
 • Blow (6%)
 • Jealous (6%)
 • Blue (ft. Blue Ivy) (6%)
 • Heaven (5%)
 • Haunted (5%)
 • Rocket (5%)
 • Superpower (ft. Frank Ocean) (4%)
 • No Angel (2%)
Loading ... Loading ...

Eerder besproken:
Nieuwe video: Beyoncé – Haunted
Nieuwe video: Beyoncé – Drunk In Love
Nieuwe video: Beyoncé – Pretty Hurts
Nieuwe video: Beyoncé – XO
Nieuwe video: Beyoncé / Drake – Mine
Nieuwe video: Beyoncé – Blow
Nieuwe video: Beyoncé – Heaven
Nieuwe video: Beyoncé / Blue Ivy – Blue

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>