Nieuwe video: PSY / Snoop Dogg – Hangover

Onlangs schreef ik nog over de nieuwe mijlpaal van PSY. Gangnam Style bereikte 2 miljard views op youtube en dat is nog geen ander filmpje ooit gelukt. De opvolger Gentleman komt ook voor in diezelfde top10, maar toch heeft PSY daar geen hit mee weten te scoren. Hij probeert het nu samen met Snoop Dogg op het nummer Hangover.

Waarom kijken? Met twee van zulke lolbroeken kon dit natuurlijk alleen maar een heel hysterisch clipje worden. En dat klopt dan ook. PSY en Snoop Dogg bezoeken onder andere een karaokebar, een kermis en een oesterrestaurant. En overal waar ze komen laten ze een spoor van vernieling achter. Het advies ‘drink met mate’ wordt door dit tweetal in ieder geval niet ter harte genomen. Na het zien van de beelden begrijp je maar al te goed dat ze hier een flinke kater aan over hebben gehouden.

En de muziek? Snoop Dogg is de featuring artiest, maar neemt hier eigenlijk de leidende rol. Nee maar serieus, is PSY überhaupt wel te horen op deze track? Verder lijkt de formule inmiddels wel redelijk uitgewerkt. Gangnam Style had natuurlijk een waanzinnige aantrekkingskracht door dat maffe dansje en de opzwepende productie. Maar Hangover klinkt eigenlijk precies zoals ik vooraf had verwacht, en viel eigenlijk zelfs een beetje tegen.

Lees ook: Videoclip Gangnam Style passeert 2 miljard views

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>