Nieuwe muziek: Drake – 6 God / Heat Of The Moment

Nadat vorige week al een onofficiële versie van ‘How Bout Now’ op het internet verzeild raakte, heeft Drake nu de daadwerkelijke versie gepresenteerd. Daarnaast laat hij ook twee andere nieuwe liedjes horen: ’6 God’ en ‘Heat Of The Moment’.

Alledrie de tracks zullen staan op het vermoedelijk begin volgend jaar te verschijnen album Views From the 6. De uptempo nummers 6 God als How Bout Now zijn beide geproduceerd door Boi-1da. De eerste kent een zenuwachtige trap-beat, waarover Drake fel van leer trekt. Beluister de intense track 6 God hieronder.

Beluister How About Now, waarin Drake een sample van Jodeci’s My Heart Belongs To U gebruikt. Op deze track haalt hij uit naar een verwend nest, dat continue profiteert van anderen.

Beluister hieronder Heat Of The Moment, waarop Drake laat horen dat hij ook heel andere nummers kan maken. Het is een rustige maar funky ballade, in de stijl van R. Kelly. Voor de radio is het niet bepaald geschikt, aangezien de outro bestaat uit een vrij lang monoloog, opgenomen met een telefoon.

Lees ook: Drake – Worst Behavior

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>