Nieuwe video: Fergie – L.A. Love

Eindelijk mogen we dan ook de officiële videoclip bewonderen van Fergie’s eerste single in acht jaar tijd. ‘L.A. Love’ komt nog niet in de buurt van haar successen uit 2006, maar wie weet brengt de clip daar verandering in. De track is het eerste voorproefje van haar in 2015 te volgen nieuwe album.

De videoclip. De clip is een (bewust) kitscherig geheel waarin Fergie met vrienden door de straten van Los Angeles rijdt. Daarvoor is speciaal een protserige wagen ontworpen, met een gigantisch glimmend doodshoofd aan de voorzijde. Denk Roy Donders, en je krijgt een idee. Fergie zegt bovendien geïnspireerd te zijn door psychedelische cartoons die zij bekijkt met haar zoontje. Dat is tevens de enige verwijzing naar haar moederschap, want Fergie gedraagt zich beslist niet degelijker.

En de muziek? L.A. Love is een hiphop-track en geproduceerd door DJ Mustard. En als je het mij vraagt is dit een banger van jewelste. Fergie klinkt zelfverzekerd, de beat is donker en na de eerste luisterbeurt wil je ‘m meteen nog een keer horen. Gedurende het nummer noemt ze een hele rits aan wereldsteden, waaronder ook ons eigen Amsterdam. En daar scoort ze natuurlijk punten mee! Overigens vond ik de versie zonder YG’s rap beter.

Lees ook: Fergie – A Little Party Never Killed Nobody (The Great Gatsby)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>