Nieuwe video: Big Sean / Drake / Kanye West – Blessings

Voor de nieuwe single van Big Sean, genaamd ‘Blessings’, heeft de rapper samengewerkt met niemand minder dan Drake en Kanye West. Het nummer is terug te vinden op de plaat ‘Dark Sky Paradise’, dat onlangs verschenen is. De drie heren maken allemaal hun opwachting in de videoclip.

En die clip is net zo duister als het nummer. Er is volop ruimte voor de emoties achter de raps, wat ik altijd wel kan waarderen bij hiphop-video’s. Als Big Sean zingt over ‘confessions’ die hij maakt, is hij te zien in een biechthok. Als de felheid in Drake’s rap toeneemt, begint de gloeilamp boven zijn hoofd nerveus te knipperen. Elke scène wordt met ontzettend veel zorg in beeld gebracht. En ook het feit dat de enige vrouw hier niet als lustobject (maar als artieste) wordt neergezet, maakt dit tot een aangenaam schouwspel.

En de muziek? Een harde, donkere track met interessante en openhartige teksten. Big Sean, Drake en Kanye rappen over hoe gezegend ze zijn, maar ook over hoe zij in het leven staan. Drake verwoordt het gevoel van het nummer misschien wel het beste: I’m here for a good time, not for a long time. Maak er het beste van, zolang je er bent.

Lees ook: Big Sean / Jhene Aiko / Lil Wayne – Beware
Lees ook: Drake – Worst Behavior
Lees ook: Kanye West / Paul McCartney – Only One

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>