Nieuwe video: Nicki Minaj / Beyoncé – Feeling Myself

The Pinkprint is het album waarmee Nicki Minaj terug is gekeerd naar haar hiphop-roots. Eén van de tracks op de plaat is een samenwerking met Beyoncé. Feeling Myself heet ‘ie en het is uiteraard één van de grote fan-favorieten. De videoclip van het nummer is nu te bekijken.

De video in hoge kwaliteit is alleen vindbaar op Tidal – de muziekstreamdienst van Beyoncé’s man Jay-Z. Maar ook in deze wat lagere kwaliteit kun je zien dat de twee dames de grootste lol hebben met elkaar. Het lijkt bijna alsof zij echte vriendinnen-dingen met elkaar doen, ware het niet dat deze twee perfectionisten niets aan het toeval over zullen laten. Geveinsde spontaniteit van de bovenste plank. Ook hamburgers eten en in een mini-zwembadje plonzen doen Nicki en Beyoncé over de top gestyled en met flawless make-up.

En de muziek? De dames voelen zichzelf. Feeling Myself is namelijk niet alleen de titel van de track, maar wordt ook veelvuldig herhaald. Tikkeltje te vaak, naar mijn smaak. Qua stijl en tempo vliegt het nummer alle kanten op. De Flawless remix, waarop Nicki en Bey ook al samenwerkten, was een strak en georganiseerd geheel vergeleken bij dit (en dat wil wat zeggen). Het enige dat consequent aanwezig is, is een hoge pieptoon. Feeling Myself is sinister, opzwepend en zelfverzekerd. Maar toch, het komt nergens vandaan en gaat ook nergens heen.

Lees ook: Nicki Minaj – The Pinkprint
Lees ook: Beyoncé – 7/11

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe video: Nicki Minaj / Beyoncé – Feeling Myself

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>