Nieuwe video: Drake – Energy

De nieuwe single van Drake – Energy – komt van zijn meest recente album If You’re Reading This It’s Too Late en de videoclip is officieel gelanceerd via Apple Music (maar je hebt de dienst niet nodig om ‘m te bekijken).

Voor Energy is Drake de verkleedkist ingedoken. Zo persifleert hij onder meer Oprah, Kanye West, LeBron James en Justin Bieber (zie foto hierboven). Bijna elke drie seconden transformeert de rapper tot iemand anders. Knap staaltje grimewerk, al zijn niet alle verkleedpartijen even geslaagd. Drake lijkt hiermee een ode te brengen aan een aantal bepalende momenten in de pop- en sportcultuur. Maar vond het waarschijnlijk ook gewoon leuk om eens iets anders te doen dan verbolgen in de cameralens te kijken.

En de muziek? Op de voor hem bekende manier baant Drake zich een weg door dit nummer, half rappend, half pratend. Met in bijna elke zin gebruik van het n-woord. Qua beat lijkt het erg op Started From The Bottom, al was dat toch wel een sterkere track.

Lees ook: Big Sean / Drake / Kanye West – Blessings

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>