Nieuwe video: Steve Angello / Mako – Children Of The Wild

Steve Angello brengt in november zijn debuutplaat als soloartiest uit. Voorheen was hij lid van Swedish House Mafia, de groep die in 2013 uit elkaar is gegaan. Inmiddels zijn alledrie de mannen met soloprojecten bezig. Nieuwe single van Steve is Children of the Wild, een samenwerking met Mako. 

Regisseur Guillaume Panariello heeft verschillende scènes aan elkaar geplakt, die allen slechts enkele seconden duren. Maar omdat hij 1000 frames per seconde heeft gedraaid, kan hij die beelden afspelen in hyper slow motion. Hierbij zijn naderhand geen extra effecten meer toegevoegd. We zien een jongetje door een totaal vernietigde wereld sprinten. Hij rent langs explosies, een regen van kogels en rondvliegende dollarbiljetten. Aan het einde zien we dat er meer kinderen zijn zoals hij, die ook vluchten voor het geweld en de uitzichtloosheid. Prachtige videoclip vol actuele symboliek.

En de muziek? Dat rafeltje op de stem van de voor mij onbekende Mako maakt het nummer. De productie is goed, maar vrij risicoloos en de drop is onbevredigend. Er is geen instrumentale ontlading zoals die er bij Swedish House Mafia vaak wel was. De kinderstemmen zijn bij dit nummer geoorloofd om wat bombast toe te voegen.

Lees ook: Swedish House Mafia – Don’t You Worry Child

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>