Nieuwe video: Robyn & La Bagatelle Magique / Maluca – Love Is Free

La Bagatelle Magique is een muziekgroep bestaande uit de Zweedse Robyn, Markus Jägerstedt en producer Christian Falk. Hun eerste single is Love If Free, waarop ook de Amerikaanse Maluca is te horen. 

De videoclip begint met een onschuldig slaapkamerfeestje, waarbij Robyn het wel érg gezellig heeft met een vriendin. Daarna breekt de regisseur dwars door de vierde wand, zoals ze dat in theater altijd zeggen, en volgen we de zangeres achter de coulissen. Ze wandelt langs verschillende sets, waar andere scènes opgenomen worden. Vanaf daar wordt het ook nogal wazig en abstract. Erg leuk om naar te kijken (en je te verbazen over wat er allemaal gebeurt) maar een duidelijke lijn zit er niet in.

En de muziek? Lekker donkere, schurende house-productie die duidelijk is geinspireerd op de échte housemuziek uit de jaren ’80 en ’90. Mocht je dit kunnen waarderen, check dan ook zeker even de EP van Robyn & La Bagatelle Magique, met nog een handjevol nummers.

Lees ook: Röyksopp / Robyn – Monument (The Inevitable End Version)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>