Nieuwe video: Of Monsters And Men – King And Lionheart

Een besliste tip voor alle vaste bezoekers van videoclips.blog.nl! Of Monsters and Men, een opkomende band uit IJsland, sleurt je namelijk mee in hun eigen sprookje. Voor het nummer King and lionheart is een fictieve wereld geschapen, een grauwe wereld vol rook en as. Daarin worden twee tieners bruut van elkaar gescheiden door bloeddorstige mannen. Wat volgt is een pareltje van een videoclip.

De jongen en het meisje worden gevangen genomen en lijken elkaar nooit meer terug te zullen zien. Maar dan krijgen ze bezoek van een fonkelend beestje – tevens het enige lichtpunt in de duisternis – dat hen helpt ontsnappen en naar elkaar zal begeleiden. De afloop zal ik niet verraden, maar het gaat zeker niet zoals je zou verwachten. Betoverend mooi, met Kind and Lionheart als ideale soundtrack. Werd iedere clip maar met zoveel liefde gemaakt.

Ps. Of Monster And Men kun je kennen van Little talks, dat vorig jaar een hit was in ons land.

Videoclips.blog-oordeel

 

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Of Monsters And Men – King And Lionheart

  1. tim

    Prachtig idd!

      /   Reply  / 
  2. tim

    Ze waren ook op Lowlands in 2012

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>