Nieuwe video: Lana Del Rey – Music To Watch Boys To

Honeymoon is de nieuwe, alweer vierde langspeelplaat van Lana Del Rey. Best behoorlijk voor iemand die na haar eerste plaat al dacht alles gezegd te hebben. Eén van de nieuwe nummers, Music To Watch Boys To, is nu voorzien van een videoclip.

Lana’s clips zijn haast als schilderijen; sommige mensen kunnen er naar blijven kijken, anderen krijgen er maar geen vat op. Dat gezegd hebbende is Music To Watch Boys To een opvallende uitzondering. We zien namelijk letterlijk waar de zangeres over zingt. Wanneer Lana het heeft over roze flamingo’s fladderen er roze flamingo’s door het beeld, bij putting on my music zet ze haar koptelefoon (met een soort grammofoon hoorns) op, en als ze het heeft over de jongens uit de titel zien we silhouetten van goed gelukte mannen voorbijkomen. Het is nog steeds dromerig en kunstzinnig in beeld gebracht, maar deze keer wel vrij letterlijk voor Lana’s doen.

En de muziek? Mooi sferisch, melancholisch nummer. Iets waar Lana Del Rey natuurlijk ontzettend goed in is, in het neerzetten van een dromerige sfeer. Kleine kanttekening is wel dat ál haar nummers zo klinken. Tijdens het beluisteren van Honeymoon ben je op een gegeven moment toe aan wat minder langgerekte noten.

Lees ook: Lana Del Rey – Ultraviolence

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>